Om Musik i Gästis

Om oss

Föreningen

 

Musik i Gästis är en ideell förening i Mjölby kommun som arbetar för att ett allsidigt utbud av sång och musik erbjuds i Gästisparken under sommarhalvåret.

Musik i Gästis startade 1998. Initiativtagare var bl.a. Svante Johansson. Svante är fortfarande aktiv i Musik i Gästis tillsammans med:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Säsongen 2017

 

Vilken säsong! Inte nog med att vi kan presentera ett riktigt trevligt konsertprogram med många spännande ensembler och artister, sommaren bjuder också på en och annan nyhet.

 

I år får du som publik möjlighet att aktivera dig med bl.a. musik-quiz och allsång under några av våra konserter. Årets säsong innebär också att Musik i Gästis fyller 20 år - jättekul tycker vi! Vi vill redan nu passa på att tacka våra sponsorer som gör det möjligt för oss att arrangera Musik i Gästis år efter år. Tack vare er kan vi bjuda Mjölbybor och tillresta på högkvalitativ musikunderhållning, helt gratis . Stort tack!

 

Vi har dessutom glädjen att bjuda in årets gäster till en sprillans ny scen. Mjölby kommun har satsat på en stor och vacker scen som rymmer många musiker och sångare. Ett riktigt lyft!

 

Kolla in årets program och läs mer om artisterna under fliken Program 2017. Hoppas att du ser fram emot årets säsong lika mycket som vi. Vi ses i Gästis!

 

  • Det lokala musiklivet ska stimuleras.
  • Konserterna är gratis.
  • Verksamheten drivs av sponsorer och utan enskilt vinstintresse.
  • Konserterna är alltid på onsdagar kl. 18.30.

Våra sponsorer

 

 

Vid frågor kring hemsidan, kontakta linda.almberg@gmail.com